Thursday, June 7, 2012

NAK BUAT KOLAM RENANG DEPAN RUMAH






Satu cipataan yang sangat unik dan lain dari yang lain

Aqua Tech Company telah memberikan kelainan di dalam rekabentuk projek kolam renang yang mereka hasilkan

Terbaru diorang menginspirasikan sebuah gitar untuk menghasilkan bentuk kolam renang ni

Terdapat banyak lagi rekabentuk kolam renang yang boleh korang tengok kat SINI

Best kan kalau ada kolam renang halaman rumah kita. Hari-hari boleh berenang.

Nak minta diorang buatkan satu lah kolam renang depan rumah aku nanti. Agak-agak nak buat bentuk apa yang best??

*berangan kuat je kan? hahaha*












17 comments:

DanieL AdiE said...

Wah..unik!

Pezol Stylez said...

@adie: tu la pasal..lain dari yg lain

FITRAH JAMIL said...

syoknye ad kolam renang cm nih..

hairy said...

nk beli lah 1...ahks

Zul De Alexis said...

nnt kalau dh siap guwa tumpang mandi rumah lu boleh? ahahah..:P

Mozack Mozart said...

salam tuan tanah.mohon pautkan link blog pemikirkampong.blogspot.com.tq

✿Lady Ainaa✿ said...

cantiknyewwww... unik dan terbaiklah ade kolam macm ni... kalau ade kt depan umah enalah, hari2 nak mandi.. hahahaha

Pezol Stylez said...

@fitrah: haruslah seronok..hihi

Pezol Stylez said...

@hairy: ok..nti share2 yer

Pezol Stylez said...

@zul: bole sajowwwwwwwww

Pezol Stylez said...

@mozack: hoccay!!

Pezol Stylez said...

@lady: tau xpe..hihi

Siti K------- said...

bes giler...ari2 mau mandi nie..kt umah ct kolam ikan je ade...hahaha

NUR AYNIE said...

yeahhh...main gitar dlm kolam! =D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

perghhhhh besttt nye unik sangat
kalo pezol buat ley r kami blogger2 tumpang berenang ahahaa >_<

Onitsuka_hana said...

yang ujung sakali tu bahagian cetek ek. utk anak2.hehe

Sumber Cahaya Pool said...

Jasa kolam renang profesional lainya klik dikategori: Gambar Kolam Renang, Kolam Renang,Perawatan Kolam Renang Alami,Perawatan Kolam Renang kimia,Jasa Perawatan Kolam Renang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...