Wednesday, June 13, 2012

HANTARAN MEMINANG DARI BLOGGER HAZWAN HAIRY SELAMAT SAMPAI






Akhirnya, barang hantaran meminang dari blogger Hazwan Hairy telah pon selamat sampai ke tanganku

walaupun dihantar hanya menggunakan pos laju aku terima je seadanya

Chewahhh..ayat nak yg power je kan...harharhar

Hey Hairy, lama betul aku tunggu hg nak hantaq hadiah aku kan..haish~

Tak sabar tau nak baca buku 'motivasi' nih.

Actually barang hantaran 'meminang' ni adalah hadiah yg aku menang contest tempoh hari anjuran blogger meletup-letup Hazwan Hairy.

Femes blog dia uols...masuk majalah remaja gitewwwww. Klik SINI

Yeahhh...dapat hadiah buku motivasi comel, sijill ngn penanda buku...canteks sgt2 uols


Penanda buku dah siap duk dalam buku tuh...baru baca mukasurat pertama..hihi




Well, barang hantaran pon dah sampai..hati pon dah senang

Thanks Hazwan Hairy wat contest aritu dan pilih aku jadi pemenang tempat kedua

Next time wat contest lagi gempak ok dari nih

Hadiah percutian ke, makan kepci percuma sebulan ke, dan bla bla bla

Apa-apa pun all the best pada masa akan datang dan happy always ok...daaaaaaaa!!




17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..besh..siap ada sjil tu..hihi.

afzalsukasuki said...

sijil tu leh bawak gi temuduga tu bro hehe :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

halamakkkk siap ade sijil ok!!!!

CCICute Design said...

wahh.. bestnya.. ohsem sangat.. siap ade sijil.. ^_^

mrs kayrul said...

stylo betul...menang siap dapat sijil lagi

DanieL AdiE said...

Tahniah2!

Pezol Stylez said...

@nuyui: unik kan..1st time dpt

Pezol Stylez said...

@afzal: boleh kot..haha

Pezol Stylez said...

@AFA: kannn...style

Pezol Stylez said...

@CCICUTE: tu la psl..lain dr yg laen..hha

Pezol Stylez said...

@mrs keyrol: kannn..mmg sgt style..unik jugak

Pezol Stylez said...

@daniel: welkem hadi

hairy said...

yeahaa!! sdh smpai..simpan sijil tu elok2 ada sbb semua tuh..

Pezol Stylez said...

@hairy: baeklahh

CikMunBlogger said...

wah ! warna purple meyh . :D letak sjil tu dlam frame . hehe . kalau ade interview pape , bawak sekali . huhu XD btw , TAHNIAH ! :)

shazika said...

tudiaa...siap ada sijil.. bagos ni

Siti K------- said...

waaaaa..besnyerrr...tahniah ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...