Wednesday, June 20, 2012

GAJET EARPHONE PALING COOL UNTUK DIMILIKI








Antara koleksi "crazy earphones" yang direka oleh salah sebuah syarikat di Jepun iaitu Solid Alliance. Rekaan yang sangat stylish dan very the up-to-date ni sangat sesuai kepada korang-korang yang menginginkan sesuatu yang lain dari yang lain. Setakat ni aku tak jumpe lagi ada jual kat Malaysia earphones camni. Teringin gak nak pakai satu. Hehehe. Nak kena tempah ni tapi ade jual ke secara online??huhu.













7 comments:

apezs shah said...

Wow bestnya..
Nak juga laa mcmni.. Suka yg skru tu.. comelnya... Perghh bagus laa info ni.. thanks tuan blog.

Pezol Stylez said...

@apezs: sme2...;p

|shuhadaothman|TM said...

cendawan tu comel. :D

miss fluffy said...

earphone pedang tu sempoii..hehe

Pezol Stylez said...

@shuhada: comel kan...hehe

Pezol Stylez said...

@flufy: tau xpe..hihi

Siti K------- said...

fuh pisau tu...terbaik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...