Tuesday, June 19, 2012

HAPPY BIRTHDAY HAZWAN HAIRY





Matilar kalau Hazwan Hairy tengok pic kat bawah ni

Mahu tak fengsan tengok muke dia dah jadik cam badut sarkis..haha

Tak mau marah-marah yer bro, biasalah besday boy..mestila kena buli sikit

Nasib baik tak dapat sambut party birthday sama2, kalau tak dah kena telur busuk dah

Apa-apa pun, abang ucapkan Selamat Hari Lahir

Semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki dan diberkati Illahi

Dan paling penting semoga impian nak jadi blogger ter fehmes malaya tercapai lepas ni

Jadi kawan-kawan, jom terjah blog bestday boy nih

Korang wish la apa-apa yang patut sempena hari jadi beliau ni ek.


Klik SINI






H.A.P.P.Y     B.I.R.T.H.D.A.Y



7 comments:

Siti K------- said...

happy besday my sekandel hery...xtahu pon besday kamu...sorry..hahaha...

Ety said...

Lahhh birthday Hairy ke hari ni. Hahaha. Baru tahu.

pha is said...

hepy besday.. x de prank ke? hehehe

Muhamad Azam said...

HB jugak! Malam tadi baru wish kat fb dia haha

hairy said...

HAHA..gambar tu xleh blah.....wahhh!! ada entry juga....mekasih my brother,my sifu untuk entry nh...sgt2 hargai...sobsob.....weeee..hadiahh!! haha

Adylia Qarissa said...

semoga dipanjangkan usia :0

memang macho ;p

maszull said...

assalamualaikum pezol...selamat hari lahir hazwan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...