Wednesday, June 20, 2012

ATOK BENGANG KENA TIPU DENGAN AWEK MUDA









REMBAU: “Selepas 29 tahun menduda, saya terbuka hati untuk bernikah dengan gadis berusia 16 tahun, malah gembira apabila dia bersetuju mengahwini saya menerusi kiriman SMS menyebabkan saya sanggup menunggunya habis belajar untuk meminang. Namun kini, impian itu berkecai kerana dia sudah ada kekasih lain dan mahu memutuskan hubungan.”

Begitu luahan seorang lelaki warga emas, Mohd Adnan Hamid, 60, yang mendakwa bukan saja perasaannya dipermainkan dan ribuan ringgit wang dibelanjakannya lesap, malah lebih keji kekasihnya itu tergamak menghina dan memaki hamunnya apabila dia meminta penjelasan mengenai teman lelaki baru remaja itu. 

Menurutnya, dia berkenalan dengan gadis yang mesra dipanggil Ida itu, Februari lalu di sebuah kedai makan dan pada awalnya hubungan mereka tidak lebih daripada hubungan seorang datuk dan cucu. 

Dia bekerja sebagai pembantu kedai makan pada hari cuti dan sebaik mengenalinya timbul rasa kasihan dan simpati sehingga saya menawarkan diri menjadi wakil penjaga pelajar selepas dia bertukar sekolah"

Sejak itu, kami sering berhubung melalui telefon bimbit dan bertemu. Saya minta Ida supaya berhenti kerja dan fokus terhadap pelajaran serta berjanji membantunya jika kesempitan wang,” katanya ketika ditemui Harian Metro, semalam.



4 comments:

Cik Rongoks said...

alahai..kesian nye.

Pezol Stylez said...

@rongokls: tau xpe..;p

danielz said...

memang kesian
tp atuk ni pon satu
kena la pikir ada ke bdk mude nk org da berumur
bukan kutuk atuk tu
tp kene berfikir sikit...

Syahrul Irwan said...

Ppuan zaman skrang...bukan mcm mak kita dulu2...baik2..ppuan skrang pakai tudung tp duduk skali ngan bf...aduh...menghina islam betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...