Thursday, June 14, 2012

AKU NAK BELA HARIMAU JADI BINATANG PELIHARAAN





eeeee...best nye kalau dapat bela harimau kat umah

dah la besar mesti best pelok kan

kalah anak patung...tapi berani ke???

takut tiba2 jadi ganas kang..abes mati semua dalam umah tu..haha

tapi tengok omputih ni rileks je bela dalam umah

macam bela kucing pulak kan...haha













sumber


12 comments:

danielz said...

bele je dr anak
t da besau jinak ler die
leh peluk2 mase tido..x yah peluk bantal tido

kalo ader anak gimau bak 1 ek

CikMunBlogger said...

pergh ! ahaha . comel harimau tuu tidur . mun teringin nak bela landak . huhu

www.munviolettaxious.com

Ahmad Haziq Azlan said...

dia buat macam kucing je rimau tu

Onitsuka_hana said...

wah nak bela harimau gak. kalau tiba-tiba harimau tu mengamuk mcm mna? kalau kucing mengamuk boleh kita pukul2 kucing tu

Cik Rongoks said...

kucing pon ika takut.inikan plak nk pelihara harimau.hahahaha

Norasyimah Saifullah said...

ala comelnya
nak gak la boleh bt rimau penjaga umah guarantee x ada pencuri nak masuk umah ni huhu...

SYAH'IZZAT said...

serius harimau comel. tp kalau kena makan ngan dia lg comel. haha

NUR AYNIE said...

serammmmm....=.="

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

AyueJean said...

Hye.....
Nak jemput join 1st Segmen saya.....
Hope sudilah join ye... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

Siti K------- said...

wah...kiutnyerrr...mesti dorg dh pelihara dr kecil...tu yg manja rimau :D

nana kamarul said...

Comel gile harimau ni. Nana pun kalau selamat lah bela harimau tu dah lama dah bela. Tapi tu la, silap hari bulan kita yang kena makan o.O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...