Tuesday, June 12, 2012

BANDAR ILLUMINITI SINGAPURA TARIKAN BARU PELANCONG DUNIA





Bila la agaknya yer aku nak pergi singapore ni ek?

Padahal dah dekat dah dengan tempat aku belajar ni

Johor dengan negara singapura dekat je kot..

3 tahun belajar kat johor, tak pernah lagi jejak kaki kat sini..adoi

Wey...aku tengok cam best je bandar illuminiti kat singapura ni

unik dan nampak sangat 'stunning' bila waktu malam

hey bloggers..jom wat lawatan ke singapura...ada sapa2 nak handle?? hihi













6 comments:

Thania Ismail said...

nieya baru jerk balik dari singapore ahad lalu. nieya ada singgah sini. memang lawa sgt2. terutama bila malam bangunan yg ada 3 tu, yg atas dia mcm kapal tu, ada buat persembahan lampu. memang the best laa lawa dia. dtg laa singapore. tapi time nak keluar singapore tu laa tak best. jem sgt2. kat kastam. yg bandar illuminiti nie dia akan buat garden cafe. mcm tu la..

Pezol Stylez said...

@thanisa: wah..yeke? best nye..nak pergi la camni

hairy said...

jeles sgt! nk p sana xdpt2 lagi

Blog Panjang said...

bandar illuminati? HAHA
ada duit on je.

miss fluffy said...

cantiknye tempat ni..

Siti K------- said...

wahhh...sangat2 unik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...