Monday, June 18, 2012

MISI MENCARI BUFFERED EARNING TERBARU DARI NUFFNANG






Akhirnya...bertukar juga BE aku menjadi ME

Rekod baru uols BE paling lama melekat dalam blog aku

Best sesangat merasa income BE nih

Bukan senang nak dapat kan. Rezeki masing kata orang

Agak-agak bila lah Nuffnang nak bagi aku BE lagi yer...hihi

Lagipon UV blog aku ni still meletup-letup lagi.

Takkan takde ke Nuffnang nak kasi 2,3 bijik BE kat blog Pezol Stylez nih...hihi

Harap-harap dapat lah ek BE untuk bulan ni pulak...LOVE YOU NUFFNANG







22 comments:

hairy said...

nakkk!! cmna nih..haha

ecadwinkyasha said...

dari bulan april xde BE.uwaa..nuffnang jahat :((

HanNis SaNia said...

wah banyaknye. BE sy naik sikit jeeee... nanti rajin2 la klik ye ^_^

Pezol Stylez said...

@hairy: kne bodek lebih ngn nuffnang...bbru dpt..haha

Pezol Stylez said...

@ecad: xde rezeki lg tuh..sabar ek

Pezol Stylez said...

@hannis: boleh aje..teruskn berblogging

Rozuan Ismail said...

wan tahun ni belum lagi merasa BE.huhu

Cik Qieyla said...

actually, macam mana nak jadi macam nie :( i try x boleh je.. tensen..

Cik Qieyla said...

act, i dah try,,sama je :(

Cik Qieyla said...

camne? ajar la saya :)

Pezol Stylez said...

@wan: sabar yer..esok2 ada la tuh

Pezol Stylez said...

@qiela: kne rajin hupdate blog

Prettywrite said...

banyaknya amount!!bagi sikit..hehe

Pezol Stylez said...

@Preety: amek la

Blog Panjang said...

wahhh banyak gila dapat. ajar aku wei. tak aku try adverts lu.

ana fatihah said...

wah,bestnye..tahniah2.. :)

Pezol Stylez said...

@bp: try je dulu advert..

Pezol Stylez said...

@ana: tq

deno said...

bestnye!!! ada tips tak? :)

Pezol Stylez said...

@deno: byk tips

Siti K------- said...

untung ler kamu jd blogger yg letup2 neh..hehehe..tahniah2 :)

Cik Qieyla said...

update blog? adoyai.. heheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...