Thursday, January 12, 2012

PEMENANG SEGMEN CARI BINATANG TERSEMBUNYI EDISI PANTAS


klik gambar untuk tumbesaran

Tetiba lak nak wat segmen pepagi ni. Senang je korang cari berapa bilangan haiwan yang tersembunyi di dalam gambar ni?? Senang kan?? Pastu letak jawapan korang dalam komen entry. 5 pemenang terpantas yang menjawab dengan betul akan direview oleh aku dan ofcoz lah akan dipromote. Segmen berakhir pada pukul 11.01 pagi ni. 

Good Luck!! 

Jawapan: 14 ekor

klik gambar untuk tumbersaran

Hanya ada seorang je yang bagi jawapan yang paling tepat iaitu 14 ekor iaitu Cik Aida Omar. Tahniah. Walaupun sampai berpinau-pinau cari jawapan tapi at least dpat teka dengan betul.

Tapi memandangkan aku nak cari 5 pemenang so secara automatiknya 4 jawapan yang hampir tepat juga akan direview gak oleh aku. Pemenangnya adalah Phat , Alam Legacy , Ieyla dan My Sweet Pea.

Thanks kepada kawan-kawan yang sudi join segmen pantas pagi ni yer. Nanti aku terjah blog korang dan review bagi blog yang berjaya beri jawapan dengan tepat dan hampir tepat. Tunggu yer.


14 comments:

Encik Garfield & Miss garfield said...

1. Harimau Kumbang
2. Koala dan anaknya
3. Babi Hutan
4. Monyet
5. Gajah
6. Buaya
7. Orang utan
8. Harimau
9. Burung kakak tua

Alams Legacy said...

Salam bro pezol....sajer nak join segmen nie...ntah betui ke tak.
1. gajah
2. cipanzi
3. singa
4. burung
5. buaya
7. orang utan
8. harimau
9. beruang koala
10.ular
11.khinzir aka babi

http://alamslegacy.blogspot.com/

.: iEyLa :. said...

11 kot..
tu je yang dapat dipastikan..hihi

Phat said...

Joe yg aku nmpk 13 ..hehe

Aida Omar said...

14 kot..haha. naek juling biji mata melihatnya. :)

My SweetPea said...

sepulohhh

fendi@pharm.com said...

saya tahu jawapan dia, babi hutan, gajah, harimau, burung kakak tua, harimau kumbang, orang hutan.hahaha

Papa PUSS said...

Salam

Saya dapat kesan hanya 10 :)

LydSunshine said...

17

Pezol Stylez said...

thnks kepada semua yg join..hihi

Encik Garfield & Miss garfield said...

saya menangkah? kalau menang review sini k? www.farhanfuad.co.cc thx!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniahhhhhhh

Phat said...

hehe tq pezol

Nurul ain said...

tak sempat join.. sebab jam 2.00 pm baru online semula... -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...