Saturday, January 7, 2012

BAKAT TERPENDAM MEMANAH IMBAU KENANGAN

Dah lama rasanya aku tak main memanah. Dulu masa belajar kat UniSZA ada gak join pertandingan memanah wakil fakulti. Kalah tipis je. Sikit lagi nak juara. *tipu je*.Hehehe. 




Tahu la sikit-sikit asas main memanah ni sebab romate aku dulu wakil universiti masum. Tak la susah mana pon belajar memanah ni. Paling penting tangan kena kuat. Kalau teknik tak betul..ketar-ketar gak bila tarik tali panah tu. 




By the way...gambar kat bawah ni masa aku main kat Melaka tempoh hari. Jalan-jalan kat mall mana ntah..tetiba jupe pusat memanah ni. Star Archery namanya kalau tak silap Apalagi..tunjuk bakatlah dengan poyonya. Hahaha.





p/s: bersukan di mana-mana

10 comments:

diana said...

kalau panah awek pandai tak??
muahahaha

Izan Ishak said...

macam best je memanah ni... tapi kalau kak izan sure tersasar punya...hehe

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. bestnye memanah.. tringin nak cuba.. !

Pezol Stylez said...

@panah: boleh je...haha

Pezol Stylez said...

@kak izan: kene training hari la..bru x tersasar

Pezol Stylez said...

@cekbolat: best tau..cuba lah yer..

hawiz said...

penah cube dulu..pehhh...kene kuat giler kot..huhuh

Pezol Stylez said...

@hawiz: tau xpe..sakitkan...hihi

MaYa MustWany said...

cayalah abg joe,aktif!

Pezol Stylez said...

@maya: suka tetap di hati..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...