Tuesday, January 10, 2012

ESTHER.K BAKAL ARTIS BARU MALAYSIA TERBANG KE LAS VEGAS

Wow...pagi-pagi lagi bukak blog dapat info dari blog OhBulan pasal budak suara mantap ni. Nama budak ni Esther.K Muda lagi baru 13 tahun. Paling penting she from Malaysia uols. Serius mantap suara budak ni nyanyi. Rasanya ini lah penyanyi budak yang punyai suara paling 'best' aku pernah dengar setakat ni kat malaysia.

Nampaknya adik Esther.K ni tak lama lagi akan menjadi seorang bintang popular keluaran youtube setelah video beliau menjadikan cover Because of you nyanyian Kelly Clarkson telah dimuat turun ke RyanSeacrest.com.  Dengar-dengar khabar adik Esther ni akan diterbangkan ke Las Vegas dan akan bergandingan dengan Kelly Clarkson. Best kan?





Semoga adik Esther.K akan berjaya menempa nama di persada antarabangsa dan make malaysian people proud with you. Jom tengok adik ni nyanyi.  

4 comments:

diana said...

wah sedap suaranya...

Pezol Stylez said...

@diana: yup..sedap2

Anonymous said...

Macamana boleh wakil Malaysia ke Las Vegas, ada 4 kali kesalahan "noun' dalam nyanyian dia.
Tapi apa pun suara dia ok.

Pezol Stylez said...

@anonymous: dia g vegas bkn tuk betanding la..just wat persembahan kt sne..lgpon org kat vegas yg jemput die..bkn kerjaan malaysia yg nak hantar dia...kesalahan noun tu bley diperbaiki..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...