Monday, January 16, 2012

ANAK BEKAS BANDUAN MENANG RATU CANTIK AMERIKA






LAS VEGAS - Seorang anak bekas banduan, Laura Kaeppler menang pertandingan Ratu Cantik Amerika 2012 di Los Angeles kelmarin. Dia yang berusia 23 tahun menang selepas menyanyi opera dan memakai bikini berwarna putih serta gaun berwarna gelap.


Kaeppeler memenangi biasiswa sebanyak AS$50,000 (RM156,649) dan memegang gelaran itu selama setahun. Bapanya, Jeff Kaeppeler memberitahu agensi berita The Associated Press, dia pernah menjalani hukuman 18 bulan penjara kerana kesalahan penipuan. Menurutnya, kemenangan itu merupakan hari terbaik dalam kehidupannya.





 







6 comments:

c'axoera said...

cantikk :) tapi pelik dia nangis make-up dia jatuh....apakah pertandingan ini mgunakan make-up murahan ke :D hehe

pic yang pakai bikini tu ter_____ sgat lah you >_<



http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/sampai-nanti-tika-waktu.html

akuamir said...

wahaaa,, menangis bagai... ;)

Pezol Stylez said...

@c'axoera: alah..nama pun ank bekas banduan..mne de duit nak beli makeup mahal2...gne je apa yg ade...;p

Pezol Stylez said...

@akuamir: propa je tu mir...hihi

Chenal said...

pinjam kasut cinderalella duhaii!

Pezol Stylez said...

@cheal: amekla..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...