Tuesday, January 17, 2012

JURUGAMBAR GILA TANGKAP GAMBAR BERUANG POLA JARAK DEKAT






Gambar ini diambil oleh seorang jurukamera yang tidak takut dengan kecederaan atau kematian apabila mengambil  gambar seekor beruang polar liar ketika sedang berenang-renang di kutub. Memang menakjubkan. Bukan mudah jurukamera dapat mengambil gambar seperti ini. Terbaek lah.









12 comments:

hazirah kasimon said...

comelllnyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

akuamir said...

smart la siak,, malunye aku taleh terapung macam binatang tuh,,haha

mira maisara said...

ya Allah..comelnyer!!

LydSunshine said...

Bernai sgt dia ni. BUatnya kena tampor sekali dgn beruang tu karang, mau cacat seumur hidup. Ishh.. Tapi sebab jasa dan keberanian dia la kit ableh tgk gmbr yg sangat menarik ni ye tak.

Pezol Stylez said...

@hazirah: aah..shomel2

Pezol Stylez said...

@amir: leps ni kau kne belajar apungkn dirilah yer

Pezol Stylez said...

@mira: comel sgt2..ciptaan Allah kan..

Pezol Stylez said...

@lyd: yup.betul2..kalku xbrani mmg xley tgk la ye dak..;p

NUR AYNIE said...

comel3x....grrr...rasa mok pelokk...=.=

Pezol Stylez said...

@aynie: pelok jer...dia ok
kot..hihi

Roti Terbakar said...

Photographers! join a photo contest by petronas & photo anda akan dipamerkan di galeri petronas... serious Dow..link 4 detail.. http://ridzuannor.says.com/recommendations/petronas-photography

eliya randy said...

beraninye!!!! nk M.C ke?
(m.c.=mati cepat)*_* :) hahahaahhahaha!Q!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...