Saturday, January 7, 2012

PESAING BARU ANGELINA JOLIE MUKA HAMPIR SAMA

Untung lah pelakon dari sepanyol ni kerana mempunnyai wajah yang hampir sama dengan aktress terkenal antarabangsa Angelina Jolie. 

Agak-agakkan kalau Lina Sands ni berjalan kat karpet merah mesti ramai yang sangka dia Angelina Jolie sebab memang nampak hampir sama. Serius sama.

Lina Sands di dalam video youtube nya berkata ingin bekerjasama dengan Angelina Jolie dan aku rasa Lina Sands ni lagi cantik kot dari Angelina Jolie sebab tampak lebih muda dan fresh gitewww. 

Betul tak?? Hehehe.



 

 




8 comments:

eddy syrol said...

mcm aishwarya rai pun ade gak

Ribena lalalaaa~ said...

errr...xcantek laa..

angelina jolie agi hot...!!!

HHEHEE

Pezol Stylez said...

@eddy: ade la mirip2 sikit..hihi

Pezol Stylez said...

@ribena: taste masing2 kan...hihi

CekbOlat-bOlat said...

perghh.. betul2.. mcm aisywarya rai pun hadoo

Pezol Stylez said...

@cekbolat: tau xpe..lawa kan die..hii

MaYa MustWany said...

biasa2 jew.tapi klu betul2 make up n dress baru de sama CIKIT

Pezol Stylez said...

@maya: mase ni dia mmg tak makeup abes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...