Monday, June 6, 2011

Nak Cash Out Nuffnang Lagi

Assalamualaikum dan selamat pagi. Rutin harian macam biasa, bangun dari tidur terus on lappy kesayangan dan bukak blog *subuh tadi bangun da ok tp tidur balik*. Tengok-tengok kalau ada komen terbaru. Adalah 2-3 komen. Jadi, reply je la. Kemudian baca Metro Online jap tengok apa berita panas dan sensasi yang berlaku di dalam dan luar negara. Dah habis baca, pergi mandi. Sejukk. Kat sini hujan pagi tadi.

Lepas mandi, siap2 semua terus mengadap lappy semula sambil makan roti. Hari ni hari Isnin. Wokey, nak tengok berapa income yang masuk untuk minggu lepas. Sebab setiap hari Isnin, Nuffnang akan update akaun. Bukak punya bukak....perghhhh..banyak giler masuk untuk minggu lepas *sampai tersedak makan roti*. Releks. Alhamdulillah. Rasanye ni yang terbanyak kot selama aku berblogging. RM40 ++ seminggu. Syukur2.


Dan sekarang, secara automatiknya income dalam akaun Nuffnang dah pon boleh cash out. Tapi nak cash out ke tak ek? Sebab bulan lepas aku dah cash out dah. Cek pon dah sampai. Tinggal nak serah kat bank je lagi nak suruh masuk dalam akaun aku. Huhuhu. Tapi rasa sayang plak nak cash out. Mungkin nak tunggu income Churp Churp dulu lah. Income Churp Churp tinggal berapa hengget je lagi boleh cash out tu. hehe.

Nampaknya, rezeki untuk bulan ni memang murah. Syukurlah berkat aku berblogging selama ni menampakkan hasil jugak walaupun tak banyak mana kan *jeles dengan Yuyu Zulaikha dpt income 1K*. Aku percaya segala apa yang kita lakukan dengan usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan mendapat habuannya. Kan?? InsyaAllah akan terus berblogging dengan sharing entry yang lebih berinformasi untuk korang. Bye.

16 comments:

Eyda Syahida said...

nak jeles boleh tak.. =___=

Pezol Stylez said...

@eyda syahida: boleh jek....hehe

:: Into The New World :: said...

bestnya..sy punya 75c je... :(

Pezol Stylez said...

@:: Into The New World :: usaha lg k...;p

Rozuan Ismail said...

oo yeah.happy tol tgk org cash out.huhu

angahIera said...

bestlah dh dpt cash out...huhuhu

::blog anak jawer:: said...

wow...best nye dah dpt cash out nuffnang...ntah bile la nk merasa kan..

-Yok mampir diluk = orang asli...bahaya pendakwah berbayar...

ifarizatul said...

wow.. bestnya ! emm.. saya baru ada rm4.50

Pezol Stylez said...

@rozuan: xcash lg r..tgu churp2 lu....bru cash out..hehe

Pezol Stylez said...

@angahlera: huhuhu...;p

Pezol Stylez said...

@blog anak jawe: teruskn berblogging k...insyaAllah dpt..;p

Pezol Stylez said...

@ifarizatul: best2...xpe2 wat slow2 k...;p

Syazween Farisya Hasan said...

seriyez jelez . haha . how can nak cash out . 40 CENT . haha

Pezol Stylez said...

@Syazween: sabor k...1 hari nti pasti ley cash out...;p

belogkiter said...

sampai sekarang ada RM2.55 je

Pezol Stylez said...

@belogkiter: xpe...wat pelahan2 k...insyaAllah dpt nti tu...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...