Thursday, June 30, 2011

Kuih Apam Comel Sedap Lah

Comel tak kuih apam ni?? Meriah je kan. Macam citrawarna Malaysia pelak dah. Actually, aku order *wah, order wokey* kat rakan facebook aku. Budak UTHM gak. Memang kaki bisnes jugak la. Haritu aku beli kek coklat kat akak ni gak. Sedap. Mula-mula tengok album kuih ni...wah..teruja kot nak rase. Yelah tak pernah lagi nampak apam meriah camni. Murah je akak ni jual. Satu pack RM2 je. Ade 10 biji setiap pack. Siap, aku hasut housemate aku suh beli sama apam ni. Hehehe. Rezeki akak lah kan. Pape pun, memang sedap lah apam ni. Nanti kitorang beli lg k.



10 comments:

schaze zainn said...

ekeke. penah buat gak apam polkadot ni.ehek.

resepi die pon senang =D

nak tak? ekeke

Cik Kamoo said...

sedaplah nampak!! ceria jeeeee...tempeklah resepi

Ewan Yusof said...

nak sowh dia wat apam balik kaler2 gak...bleyh?

Belbel said...

sedap la apam kecik2 ni... tp kat tempat aku jual singgit=4. weekend ni nk try buat ^^,

TeAqArH said...

comel2....^_^

QaiFa said...

comel..kuih apam nie makes me feel hungry..hee~

Rozuan Ismail said...

huhu.tak penah pulak tgk apam yg comel cm tuh.

RIMA DANIA said...

mana dapat tu apam comel..TERSANGAT comelnya..

Cik Azizah said...

wah gebunya apam! jijah buat tak jadi. tak gebu n tak naik..huuu :(

eton said...

meriah btl warna2 dia....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...