Monday, June 6, 2011

Stethoscope Earphones Yang Smart

Headphones yang sangat kreatif ini telah direka oleh Antrepo. Agak-agak ada tak jual kat Malaysia ni?? Nak try jugak belakon macam doktor sekali-sekala. Hehe. Boleh didapati dalam pelbagai warna seperti hijau, pink, biru serta kelabu selain warna putih. Apa-apa pun satu rekaan yang sangat unik dan lain dari yang lain.






sumber: Antrepo

10 comments:

Ewan Yusof said...

menarik jugak...cuba carik kat low yatt..mn la tau ader

::blog anak jawer:: said...

wow...smart ar...nk kne cri sebijik ni...

-Yok mampir diluk = orang asli...bahaya pendakwah berbayar...

Pezol Stylez said...

@ewan: tolng carkan aku satu....hihi

Pezol Stylez said...

@BAJ: tu la..jom2 carik

Liyana Zahim said...

Wa ni bes ni ley maen dokter2la!

Pezol Stylez said...

@liyana: bley2...hehe

nsdahlia said...

budak2 medik mst suke nih :)

vampire's lovex said...

hooooo pelik ohhh.. doctor memang x beli kot..kat tempat kje pakai yg real nye statescop,habes kje pakai lagi.. hahha nightmare doc..kahkah

Pezol Stylez said...

@nsdahlia: aah...suke2

Pezol Stylez said...

@vampire's: aah....nightmare...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...