Thursday, June 2, 2011

Ikon Blogger Scott Schumann aka The Sartorial

Assalamualaikum. Hari ini aku nak kongsi dengan korang mengenai seorang blogger dari Indiana, Amerika Syarikat. Seorang blogger yang sangat popular di kalangan pereka fesyen Amerika Syarikat dengan koleksi gambar fesyen yang menarik. 

Pengalaman bekerja di dalam penjualan dan pemasaran pakaian fesyen wanita seperti Velentino dan Onward Kashiyama menjadikan satu kelebihan buat beliau mengambil gambar fesyen pakaian penduduk di sepanjang jalan New York yang mana beliau rasa fesyen yang digayakan oleh penduduk New York menarik dan boleh dijadikan inspirasi kepada pereka-peraka fesyen di sana. 

Apa yang lebih menarik mengenai blogger The Sartorial ini adalah blog beliau ini dikunjungi hampir 700000 pengunjung setiap hari. Banyak kan?? Korang ade?? hahaha. Ok lah aku malas nak cerita panjang pasal beliau ni. Kalau korng nak tahu lebih lanjut lagi mengenai beliau ni, korang klik sini----> The Sartorial. Ok bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...