Thursday, June 2, 2011

Dapat Cek Ke-2 Nuffnang

Alhamdulillah, akhirnya sampai juga cek nuffnang yang ke-2 aku request bulan lepas. Tak la banyak sangat. RM55.75 jer. Ok la kan. Walaupun tak banyak, tapi cukuplah belanja makan minum untuk satu dua minggu ni.

Lagipun sekarang aku ade semester pendek kat UTHM ni. Memang perlu berjimat la kan untuk tampung sara hidup sebagai seorang pelajar yang berkelana jauh menuntut ilmu. Chewwaahhh....kannnn.

Ok la. Tak de pe nak citer lagi. Harap korang happy je. Mana yang tak dapat rasa duit nuffnang tu, rajin-rajin lah la ek berblogging. Update blog selalu. InsyaAllah korang pun juga akan dapat hasilnya nanti. Bye.


p/s: menunggu untuk pengeluaran duit nuffnang yang ke-3 plak pasni.

24 comments:

Rozuan Ismail said...

guna duit tu elok2 ye.berjimat membawa manfaat =)

temoxskema said...

beshnyeeee :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bilalah turn sy ni..

xpnh2..heheh..tahniah ea!

meaw said...

roti canai dua keping setiap malam tau...... nasi tu jgn amik bebanyak,sikit je.. :P

jimat-jimat tau duit tu ^__^

Pezol Stylez said...

@rozuan: baek....tgh bjimat ni...;p

Pezol Stylez said...

@temoxskema: mmg besh...hihihi

Pezol Stylez said...

@nusha: thnks awk.....;p

Pezol Stylez said...

@meaw: wokey.....;p

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

waa...da kali kedua cash out ekk saya sekali pon tak pernah!

Syazween Farisya Hasan said...

untunglah weyh dpat duit nuffnang..
aku sekali pon tak pernah..rm50 jauh sekali weyh.. tak tercapai akalku..

Pezol Stylez said...

@syazween: xpe2..wat slow2 k..insyaAllah satu hari nti dpt la uh....sabar2

Pezol Stylez said...

@luqman: yup da 2 kali...hehehe...teruskn berblogging k...;p

Askrie Hishamuddin said...

bestnyeeeee.. aku baru dapat sekali je :(

hanisah said...

wah...tahniah2..sy baru start berblogging balik..doakan utk sy gak..^^

Adam Roslan said...

Tahniah Bro. Topup sekali, makan nasik 3 kali dah habis duit tu. keh keh keh.

Terkini: Sinopsis Nora Elena

peep said...

hebat2.. haha :)

Bro Framestone said...

wah tahniah...

bro terlupa nk cash out bulan lepas.. tgu hujung bulan nie baru cash out...

walaupun sekarang tidak bersama nuffnang, tapi blog yg lain masih terpampang iklan nuffnang

Pezol Stylez said...

@askrie: ok la uh..ade gk la kannn...;p

Pezol Stylez said...

@hanisah: sgt besh...huhu

Pezol Stylez said...

@adam: tau xpe...haha

Pezol Stylez said...

@peep: thanks....biasa je

Pezol Stylez said...

@bro framestone: same2 bro...eh bley lak kan men lupe2 nk cash out...hahaha

LUTFI SYAFIQ said...

bestnya merasa duit hasil titik peluh di blog. hehe

Admin said...

bro income ko dapat tu dalam sehari
majoriti bpe orang visit.. saje nk kaji sikit..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...