Friday, June 3, 2011

Mengidam Makan Aiskrim McFlurry Oreo

Hurmmm....tibe-tibe plak mengidam nak makan aiskrim kegemaran aku kat McDonalds malam-malam ni. McFlurry with Oreo Cookies. Sedap nyewwwwwwww. Ada sapa-sapa tak nak belanja aku makan aiskrim ni. Pleasessss *gedik je kannn*. Bila lah aku nak lepak kat McDonalds lagi ni.

Just nak bagitau kat korang, lepas ni tak lepak dah kat McDonalds kat Batu Pahat sebab McDonalds cawangan kat tempat aku belajar sekarang ni di UTHM dah nak pun siap. Yay !!. Tak sabar nak jadi 1st generation *amboi* lepak kat situ. Hahaha.


Walaupun duit tengah takde tapi takpe aku akn simpan duit dulu untuk beli McFlurry with Oreo Cookies yang sedap iteww. Nak beli banyak-banyak. Tapi kalu ade orang nak belanja aku, boleh je. Yelah, kata orang rezeki tu jangan ditolak. Betul tak?? 

Ok lah, malas nak citer merepek-repek ni. Ini hanya angan-angan aku je buat masa sekarang nak makan McFlurry with Oreo ni. Tunggu la, satu hari nanti..pasti aku akan dapat makan aiskrim kegemaran aku ni. Bye.

22 comments:

AesyaZealous said...

baru lepas mkn mcflurry oreo..hihi

peep said...

serius ak baru mkn smlm.. haha :))

Pezol Stylez said...

@AesyaZealous: kannnn....haha

Pezol Stylez said...

@peep: sedap nyewwww...;p

aqmalazmi said...

huwaaaa..
lame tak makan..
HHAHHAA

Leena said...

dulue ...
setiap kali pergi shopping ...
lyna mesty nak bawa spare 5 hengget
sebab nak bely mcflurry
sedap sedap sedap
tapi skarang demi menjaga badan
hehe ...kurangkan :)

waRDah a.k.a QiQi said...

wuhuuuuuuuuu~ Wardah pon teringin laaa~ lalalalala~

jom gi sesama.. ahaks! ^_^

Rozuan Ismail said...

tetibe rasa nak g makan kat McD Bangi sekarang boleh x.hoho

syakirah izwanie said...

hahaa :) everyday balek skola akan beli . sebab , dalam perjalanan balek skola akan lalu mc'd !

kalau awk ngidam sngat , JOM saya belanja . HAHA XD ! bajed je . mcm KAYA pulakk . teeheee :)

Pezol Stylez said...

@aqmalazmi: jom g mcD.....;p

Pezol Stylez said...

@leena: xpe..beli je tp jgn lupe excersize..maintain je bdn uh...;p

Pezol Stylez said...

@wardah: jom2..sye ok je kalu awk blanja...hehe

Pezol Stylez said...

@rozuan: jom g mcD....;p

Pezol Stylez said...

@syakirah: jom2...tu yg sye nk dengar uh....haha

shida'R said...

uihhh..terliur....

faidah misnan said...

jom jek..
belanjalah..
heheh :)

Pezol Stylez said...

@shida'R: jom g sme2...;p

Pezol Stylez said...

@faidah: wokey..boleh jer...jom2

Eyda Syahida said...

kompem japgi g rembat satu.. yeayy!!

Pezol Stylez said...

@eyda: amboi.....beli tuk sye skali k....haha

angahIera said...

saya pun!! bilalah nk g mcd lg nie....

Pezol Stylez said...

@angahlera: jom akak...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...