Saturday, November 20, 2010

Jom Join Award Boombastic Blog



Perghhh...bangun pagi2 je terus bukak aku punya blog pezol stylez . Tengok kat ruangan sembang. Skrol punye skrol...dan terus aku skrol....sambil minum air suam ngn biskut yg x brape nak sedap nih...mataku kelip2 jap...nguap dulu...eh eh aku dpt AWARD BOOMBASTIC  la pulak dari Raja Sehari. Hahaha....1st time kot. Aku pon baru join wat blog ni. Adela dlm seminggu lebey. x otai lagipon dalam dunia blogger nih. Tup tap tup tap dpt award. Thanks sgt2 aku ucapkan Raja Sehari bcoz anugerahkan award nih kat aku. Excited giler. haha (nti aku blanja air suam ek).


Pertama kali bace blog incik raja sehari ni...aku ingatkn blog psal ejen nk cari isteri. Yelah dah nama blog ni "mencari isteri". So from my point of view...incik raja sehari adalah org kuat tuk tlong carikn perempuan tuk dijadikn isteri. hahaha. Semuanya hiburan duniawi semata-mata. memang mengarut je ko kn raja. Tapi xpelah...ok jgak tu kalu dpt keje cenggitu. Nanti senang nk suh ko carikn aku sorang dua calon. (byk palk ko nk cari calon kn, sorang cukup lah pezol). Caner incik raja sehari? ok x? hahaha.



Ok lah...sekali lg aku nak ucapkan TERIMA KASIH byk2 kat ko ek bcoz sudi bagi award yg sangat2 boombastic nih. Skang, member aku yg bertuah yg aku nak tag utk join Award Boombastic Blog nih adalah Cik Mieza , Cik Ina , dan Cik Pupu. Adios. Semoga blog aku bertuah la yer ....\^_^/

1 comment:

faizul said...

Best join contest camnih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...