Saturday, May 7, 2011

Bako Rokok Dengan Ni Stylez

Hari ni nak share ngn korang satu alat pemetik api yg sangat 'awesome' bg aku. Bentuk yg sangat kreatif kan?? Bkn saja comel tp kiut pulak tu. *sema je mksudnya tuh*

Pemetik api ni ada 2 fungsi tau. Satu sebagai alat pemetik api. Abang2 yang hisap rokok tu bley lah try gne 'lighter' ni *merokok mbahayekn kesihatan ok*. baru nampak macho kan. *bagi aku tak macho pon*

Fungsi kedua adalah sebagai alat pengeluar cahaya aka lampu. Malam2 time nak carik rokok letak kat mana, boleh lah gunakan fungsi kedua tu yer. hehehe. Harga alat ni ¥580 ($4.88) je. Nak order?? Klik SINI. Tu je lah kot. Jumpa lagi. bye.













sumber : nodaya

9 comments:

senyumSOYA said...

hihihi..style2~
bley padamkan amaln merokok~

Pezol Stylez said...

@soya: betul2

peep said...

smart gilak! grrr..

Pezol Stylez said...

@peep: sgt smart kan...hehe

s820 said...

Comelnyaa... :D

ABU said...

awesomenya,..keh keh

rruunn-ziza said...

owhhh...terpegun la

i am S!L4H.. said...

ingat btol2 pemadam api tuh. haha

Faeza Suhaimi said...

ececeh. patutnya padamkan api rokok -.-" hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...