Sunday, May 22, 2011

Suka Dengan Blog Nih

Ermmm...pertama kali tengok blog nih...suda jatuh cinta...bukan pada tuan punya blog tau tapi pada blog jer. *kalau pd tuan punya blog pon apa salah nyew*. Kenape?? Sebab blog Colour Beautiful Things ni sgt catchy, menarik, simple, colourful dan yg paling aku suka adalah sebab blog ni byk gambar. Macam blog aku gak la.

Aku suke tengok blog-blog yg banyak letak gambar. Tak payah la aku nak bace. Tengok gambar dan penerangan yg simple sudah cukup bg aku. Header blog ni pon comel. Sayer syuker sayer syuker *eee...gedik nyew*. Lagi satu, nak bagitau kat korang...blogger ni adalah follower aku yang ke-2020. Cantik kan nombor tuh. Tahniah.

So, apa tunggu lagi, jom terjah blog Colour Beautiful Things nih. Sambil2 tuh korang follow lah yer kalau korang suker. Blogger nih pon blogger baru lg. Jom sama2 kita support beliau. Yeah !! Peace ^_^


p/s: Masa Itu Emas....jadi gunakanlah masa sebaik yg mungkin.

16 comments:

Imeldot said...

syoknyer..promote belog saye lak.hee.;p

Puan Kutu said...

nk p terjah skang jugak!hehe

Pezol Stylez said...

@Imeldot: sronok2..ok len kali promote blog awk ek...;p

Pezol Stylez said...

@puan kutu: jom terjah !!

FarizWani said...

tq!tq!tq!...
:-)....

Pezol Stylez said...

@FarizWani: wc!wc!wc!
:)

FarizWani said...

TQ FOR UR SUPPORT BRO .

amir aizat said...

okay 1st time jugak terjah,best2!!

Pezol Stylez said...

@FarizWani: sme2...ok je

Pezol Stylez said...

@amir aizat: best kan...;p

LindaRahim said...

oww...sy pon nk g sane...

Mrs.Yie said...

ceh..ingatkan blog aku tadi..heheheehe..just kidding :)

Pezol Stylez said...

@LindaRahim: jom g sne...;p

Pezol Stylez said...

@Mrs.Yie: orite..kidding je kannnnnnnnn....;p

Imeldot said...

heee will wait..;)

Pezol Stylez said...

!Imeldot: okies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...