Friday, May 20, 2011

Followers Bertuah Pezol Stylez Hari Ni

Assalamualaikum. Hari ni, aku rasa sangat happy sebab pertama, follower aku pon dah mencapai target iaitu 2000. *yay yay* Thanks tau kepada semua bloggers yang sudi mem'follow' blog Pezol Stylez. Sayang korang semua. InsyaAllah aku akan cuba update blog Pezol Stylez dari semasa ke semasa.

Aku juga happy pada hari ni  sebab tadi bila aku buka akaun Nuffnang, pehhh...ade jugak income masok. Rezeki hari jumaat katakn. Hehe. Alhamdulillah. Tak lama lagi nak cash-out yg ke-4 la tu. *ma$yuk..ma$yuk*. Thanks kepada Nuffnang dan kepada korang yang sudi klik iklan kat blog Pezol Stylez.

Apa-apa semua ni adalah rezeki daripada Allah S.W.T dan kita sebagai hamba-Nya wajib bersyukur ke atas segala nikmat yang dikurniakan. Betul x?? Ok lah. Sebelum aku nak blah, korang usha la tiga follower bertuah aku hari ni iaitu Kak Jieda, Nusha dan Kisah Tiny. Thanks sudi follow blog Pezol Stylez. Jumpe lagi dalam entry setrusnya. Bye.

 follower ke-2000 : Kak Jieda

follower ke-2001 : Nusha

follower ke-2002 : Kisah Tiny


p/s: salam takziah buat keluarga blogger telurdibasuh.blogspot di atas pemergian admin telurdibasuh...al-fatihah

16 comments:

Muhammad Adnan said...

hahaha..ble la dpt msk kann

Saya Punye said...

tu la 2... 2002.. cantik tu.. ngehngeh.. langkah kanan.. hiihi

faizlaster said...

haha...biler nk review blog aku ni..wahaha

Pezol Stylez said...

@Muhammad Adnan : tgu mase dan ketika la...hehe

Pezol Stylez said...

@Saya Punyer: tahniah...hehe

Pezol Stylez said...

@faizlester: nanti2 la...;p

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2...thnx bebanyak ea..

jeleznya dh nak cash out.. =)

Pezol Stylez said...

@nusha: sme2 awk...jgn jelez...haha

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Waa, best nye dpt duit nuff.. hehe

yazid said...

oiiii pejol, cmne ko boleh nk cash-out lagi???? aku punye tak naik2 pun..??? ape kate ko pi tlg klik2 kt blog aku....amacam, bernas tak??

give n take..give n take..hahahaha =p

Pezol Stylez said...

@ ☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ : sgt best awk...hehehe

Pezol Stylez said...

@yazid: ok..jap lg aku klik2 ko nye..hehe

Syazween Farisya Hasan said...

alamak...kire aku tak bertuah la ni??hahaha:P

Pezol Stylez said...

@Syazween: hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tnda terima kasih n salam kenal..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/follower-bertuahtq-kpd-en-pezol.html

Pezol Stylez said...

@nusha: thanks....;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...