Wednesday, July 4, 2012

KATIL SINGGAHSANA KU MERIAH GITU








Siang dah kalau penat bekerja, malam confirm akan tido lena. Betul tak?? Aku ni pun bila banyak sangat study *study ke zol?? poyo je kau* buku yang akan baca aku akhirnya. Hahaha. Ok untuk entry sekarang ni aku nak citer pasal katil pulak. Rasanya aku dah biasa tengok katil-katil kat Malaysia ni. Design lebih kurang jer. Takde plak aku ter'excited' nak tengok lama-lama. Tapi kan korang, arini katil aku jumpa sangat2 kreatif dowh aku habaq kat hangpa. i loike so much!! *tengok tu, terlebey excited sudah*. Tengok lah satu hari nanti, bila dah dekat2 nak kawen nanti, aku beli katil-katil yang camni. Mesti best tido nanti. Hahaha. Ok lah korang tengok2 jelah dulu ek. Bye!!


enignum bed



yin yang bed



nest bed



cinderella bed



spaceship bed



floating bed



zipper bed




rocking bed


ball bed



suspended bed

27 comments:

Akeyla Azmey :) said...

yeeeeheee ~
ingatkan nak tido nan sape tadi ,
HAHA .

*ditipu oleh Bro Pezol :p

amir aizat said...

nak yg roket tuh!!
haha

Pezol Stylez said...

@akeyla: hahaha....sory2

Pezol Stylez said...

@amir: cool dowh!!

apezs shah said...

salam

OMG OMG OMG OMG!!! Nak jerit rasanya... Bestnya katil2 dia... Gilerh!! Suka ni..

cik-terompah said...

nak tido!!!

Pezol Stylez said...

@apezs: elek2 piz....ko ni...haha

Pezol Stylez said...

@terompah: jom2

Akeyla Azmey :) said...

haha , kidding :D
hee ~ bro pezol hensem seyhhh :D

Hafriz el-Muhammady said...

zzzzzzzzzz....
trlbih ngorok plok..hihi

Pezol Stylez said...

@akeyla: tenkiu....haha

Pezol Stylez said...

@hafriz: haaha....ngorok la lagi der...;p

atie said...

Bes ye katil!!

dylla bakri said...

besh nye...

NUR AYNIE said...

nak floating n zipper bed satu~! hihihi...mcm leh order lak kan hihi

Lan Bingka said...

nest bed yg paling menyelerakan..

Pezol Stylez said...

@atie: aah..best2

Pezol Stylez said...

@dylla: best sgt2.;p

Pezol Stylez said...

@aynie: hahaha...order je.

Pezol Stylez said...

@lan: same taste kiter...haha

.:padie_eyla:. said...

waaaa. nak cinderella bed tuuu! hak3

Pezol Stylez said...

@padie: amek ler...huhu

bai baizura said...

jom bro beli.kite share tido sesama. ehhh? hahahaha:p

Alynn Nyzaa said...

nak cinderella bed jgk! :D

Edy Fee said...

perghhh gempak giler..tp paling sempoi yg sarang burung tu.kompom slesa..

Shera unly said...

TERBAEEKK lahh katil die ! haha ;D

Ana Farhana said...

bkn men canggih g..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...