Saturday, July 28, 2012

TIETGEN STUDENT HALL ASRAMA KAMPUS TERBAIK DUNIA





Tengok sepintas lalu pon dah tau, Tietgen Student Hall yang terletak di Copenhagen, Denmark ini layak dianugerahkan sebagai asrama kampus terbaik di dunia dengan fasiliti-fasiliti yg cukup lengkap seperti dapur, ruang membaca, ruangan santai, ruang belajar dan macam-macam lagi sebagai kemudahan pelajar-pelajar di sana. Kalau aku diberi peluang sekali belajar kat sini memang tak kan tolak lak. Konfem terima terus punya. Hehehe.


















6 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

wow. nak jugak!

i'm shin... i'm inesen said...

kalo belajo malas.. memaen gak x tau ler

Cik Yaya said...

wow..mmg best...^,^

Tinta Lana said...

Salam.

Wahhh..lana pun mmg tak tolak le kalau dpt sini, hehehe. ada dapur besaq tu, best2! ^_^

misSbLurRy said...

pergggg.....tapi berapa pula lah dia charge ni

Leeza dayasari [santai leeza] said...

heeee.. tak pandai gak tak tahu lah kan. selesa giler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...