Tuesday, July 10, 2012

BUFFERED EARNING BULAN JULAI MUNCUL AKHIRNYA






Alhamdulillah, dapat lagi Buffered Earning dari NUFFNANG 

Kali ni dapt 'projek' dari U Mobile Project Galactica plak iaitu syarikat telekomunikasi Malaysia

Thanks NUFFNANG, Thanks rakan-rakan blogger yang sudi jenguk  blog aku yang biasa2 nih

akan diusahakan untuk update entry dengan lebih kerap lagi

walaupun sekarang aku busy join program infosys kat UMP selama 2 bulan.

dari pagi sampai malam memang duk mengadap komputer je buat programming.

penat memang tak payah cakap la kan...huhu

apa-apa nanti aku update kat sini ek.






8 comments:

hairy said...

untunglah...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniah ;)

NUR AYNIE said...

wow! bestnyaaa...

Alieza Dayasari said...

waaa tahniah sgt. sy tak pernah dpt dr nuffnang.
churp2 pernah.

Sharinginfoz said...

seronok betul dapat BE

#ciksuzlin said...

Kite xpernah dapat BE (T__________T)


psstt..BW dari bloglist Kak Mia!

Pecinta pink^^ said...

seronok kn bila dpt BE..hehe

rAIHan said...

tahniah,,^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...