Thursday, July 12, 2012

TOP 5 BLOGGER PALING KACAK MENAWAN





Dah lama rasany aku tak promote blog-blog baru yang follow blog aku

maklumlah sekarang aku ni busy sangat dari pagi sampai malam

ni pun aku curi-curi masa sikit nak update at least sekali sehari walau sesibuk mana pon kan

ade gak 'bekalan' tuk masa hadapan.

so entry kali just nak promote blog blog yang aku rasa korang patut skodeng specially blogger pomwan

kenapa??

sebab blog yang aku nak promote ni adalah blog-blog lelaki yang hensem kacak bergaya gituuuuh

jom terjah ramai-ramai blog diorang. hehehe


http://bit.ly/Nu09p1


http://bit.ly/P11JAb


http://bit.ly/LItVZN


http://bit.ly/LPftuq


http://bit.ly/S6b8qc




11 comments:

Si Matatajam said...

Awat Mr. Ben Ashaari tak terpilih ni.... Tak patut tak patut..ha ha akak gurau ja dik...

Pezol Stylez said...

@matatajam: hehe...its ok akak

i'm shin... i'm inesen said...

Ya Allah... segan nyer shin.. apa pon maceh la dok petik nama blog shin.. walopon blog shin biasa ja.. takat nak baca santai tu leh la.. utk info berat berat tadak #tunduk

Mk Syahir said...

ehh..blog wa ke tu?adakah wa bermimpi di pagi hari?

thanks Bro!!

bai baizura said...

ehem2 boleh la usya seketoll dua ni. hahaha

Eyda Syahida said...

wahh wahh wahhh . blog syahir termasuk walopon kelima .. tu dah memang nak terkeluar dahtu kan . kekekeke



#harapsyahirsengalbacakomenni

Nor Zilla Sensei said...

agaknye dia pilih yang single mingle lagi..sb tu abg Ben tak termasuk list..hehe

zanairin said...

antara 5 org tu, 2 org je yg kenal..^^

Alieza Dayasari said...

kena terjah blog2 ni... hehehehe
mekasih..

Aremieroul Akim said...

wah.. alhamdulillah.. terima kasih sudi pilih saya.. :)

CiK GorGeouS ! said...

oihh...cik gojes kachak jugak...apasaL tak tersenarai neh ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...