Wednesday, July 18, 2012

WANITA BELA 500 ANAK PATUNG WAJAH HANTU





Wahhh...pelik jugak hobi akak ni mengumpul anak patung berwajah hantu. Difahamkan Marilyn Mansfield 33 tahun mempunyai lebih 500 koleksi anak patung berwajah hantu. Beliau menjaga semua anak patung beliau seolah-olah anak patung itu hidup. Emak kepada tiga cahaya mata ini tidak pernah keluar rumah tanpa anak-anak patung dia. dan dianggarkan nilai setiap anak patung hantu beliau adalah $2500 setiap satu dan koleksi keseluruhan dianggarkan ratusan ribu dolar. 







p/s: mesti seram kalau masuk umah akak ni malam-malam.

17 comments:

~pUaN nAd~ said...

muke pompuan ni mcm pelakon dlm cite child's play je..hehehe.patung chucky pon dia ade.

hairy said...

giler xberani lah...haha

Pezol Stylez said...

@puan nad: chucky tu popular kt filem kan

Pezol Stylez said...

@hairy: tau xpe

DanieL AdiE said...

Wah2.pelik2...
Rambut je sama perang..keberanian lain2..eh..

danielz said...

x berani..kang jd chuccy lak..x huhuhu

nk promote blog i sekali yer

http://jeyadanielz.blogspot.com/

Yasmin Aris said...

nak satu ! hahaha
dia ni pembuat patung seram tu kot.
mmg tak la nak gi uma dia malam2 kn =="

by SyafidaJamil said...

alamak..ada jugak org mcmnih.. saya kumpol teddy bear jerkk... kekekeke

yana yani said...

erk..seram semcam

Alieza Dayasari said...

punyalah tak ada kerja... haaaaaaaaa

Pezol Stylez said...

Kan...peribahasa baru nmpk..haha

Pezol Stylez said...

Haha..takot jugK yer
ok2 satg i tgok blog u

Pezol Stylez said...

Eee...nak ke?
Berani sunggoh kan awk ni

Pezol Stylez said...

Mestila ade.
Wah bnyk ke teddy bear awak tu? Nak sekor..ngenge

Pezol Stylez said...

Tau xpe..mmg seram

Pezol Stylez said...

Kan keje dia kumpul anjkpatung..keje letew...hihu

ezyra daniel said...

yee laa...mke owner patung uwhhh cm gurl dlm cte chucky tuuu laaa..ngeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...