Monday, July 9, 2012

DEKORASI MAKANAN NAIK NAFSU MAKAN





Antara salah satu cara nak membangkitkan selera makan adalah dengan menghias makanan anda cantik-cantik

Nampak je simple dekorasi makanan ni tapi memang nampak menyelerakan.

bila dah hias cantik, nafsu untuk makan tu pasti akan meluar-luap..serius. 

korang mesti dapat beza kan? Cuba tengok makanan yg nampak ala kadar je dengan makanan yg dihias cantik

berbeza bukan?? jadi selepas ni korang try la hias yer sebelum makanan korang tu sebelum makan.
















6 comments:

hazirah kasimon said...

bento! om nom nom!

Alieza Dayasari said...

yg gmbr org tu geli nk makan. haaaaaaaaa........

Alieza Dayasari said...

ehhh nk tnya. mcm mana buat HH corner tu?

zanairin said...

orang jepun memang kreatif.. nampak sedap je bento diorang..:D

Cik Rongoks said...

cmnie mmg tak makan la. hahahha
kemain comel ^^

yana yani said...

wah comelnys..rasa syg plak nk mkn..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...