Monday, August 13, 2012

PART 2: HIDANGAN JUADAH IFTAR TERTUTUP AWESOME





Masuk je tempat kitorang nak berbuka puasa kat tepi swimming pool di hotel vistana ni, giler bapak banyak makanan. Macam-macam ada. Start dari nasi, ulam-ulaman, ayam dan ikan serta  pencuci alas mulut, memang rambang mata aku nak makan semalam masa nk berbuka puasa. Semua aku minat tp apa kan daya tong perut nni kecik je. So tepaksa amek yang betul-betul sedap saja dari sudut pandangan mataku. Hehe.














2 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sodapnyer. tertutup erkkkk

Eyriqazz said...

nyam2.,..yummyyy....

tahniah,bro salah seorang pemenang

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150949985055927&set=a.426270225926.225141.294601445926&type=1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...