Sunday, August 12, 2012

DAH TAK FAIRYTALE DAH KARTUN DISNEYLAND




Ade je idea sorang mamat ni jadikan kartun fevret aku masa kecik-kecik dulu jadi zombie. Seorang pelukis dari Thailand Witit Karpkraikaew telah membuatkan peminat-peminat kartun siri popular disneyland jadi seorang zombie yang gilakan makan otak manusia. Sadis sangat idea mamat ni. Kesian ngn snow white, cinderella ngn arel little mermaid yang cantek-mantek tu dh jadi zombie. Adoi. Boleh jadi budak2 fengsan dibuatnya kalau ada lemah jantung ke apa. Hahaha.







9 comments:

Onitsuka_hana said...

budak2 xberminat nak tengok

Budakkoko said...

ganas ngat !

Rawlins byRawlins said...

Ngeri!
Dah tak sesuai dah untuk budak2

luqman zakaria said...

yg caantek2 dah jd zombie..cinderella paling scary..letak kasut kat mulut..haha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

menakutkannya.....

jal said...

memang style lah dorang ni, tapi yang best nya semua sexy bebenor..

7 Cara mudah bina backlink

Miss Fifi said...

dah bukan fairy tale nme nye ni.

~ cik matahari ~ said...

wekk nk muntah tgk.... hukhuk

Cik Asma BLuppy said...

kompem hilang minat lepas tengok ni. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...