Monday, August 6, 2012

RESTORAN SARANG BURUNG TARIKAN BARU DI THAILAND





Dah jemu makan di restoran secara biasa? Apa kata korang tukar mood makan di atas restoran sarang burung di Thailand. Owhh, dekat je dengan negara kita rupanya. Restoran yang diberi nama Six Sense's Saneva Kiri ini terletak di Pulau Kood di Thailand .

Memang lain dari yang lain. Restoran ini memang sesuai tuk korang-korang yang berkapel datang menjamu selera di atas sarang burung ni sambil menikmati pemandangan yang best2 dari atas sana. Paling menarik korang akan dilayan dengan seorang 'flying waiter' untuk menjamu korang di atas ketinggian pokok 16 kaki.

So macam mana?? Menarik bukan?? Kalau korang yang tak gayat dengan ketinggian tu bley la ajak pasangan korang tu makan kat atas restoran sarang burung ni. Rugi kalau tak mencuba. hehehe. - sumber








8 comments:

amier_fekhry said...

pergh... sweet giler. n cantik tuk bergambar.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

emmm thailand erk. kalau ada di kl. mmg terjah dh ni.

Pezol Stylez said...

@amier: tau xpe kan..best2

Pezol Stylez said...

@leeza: betul tu..konfem penuh hari2 ada org booking..hehe

Cik Rongoks said...

perghhh ! cantiknye ! ^^

i'm shin... i'm inesen said...

kiut ar tempat makan tu.. terasa diri ni kiut kalo makan kat situ #eh

Edy Fee said...

siyes gampak...cool giler..tp mst limited je tempat

DanieL AdiE said...

Gempak gile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...