Thursday, August 2, 2012

BERBUKA PUASA DI PADANG MPK PAHANG





Satu pengalaman baru berbuka puasa di atas padang majlis perbandaran kuantan pahang bersama-sama dengan orang-orang kuantan. Memang satu kenangan yang cukup menarik. Actually aku ngan geng-geng infosys ni berbuka puasa pada minggu lepas. Walaupun lambat sikit update disebabkan terlalu busy mengalahkan perdana menteri, aku curi-curi masa sikit tuk update seberapa pantas macam usain bolt berlari, akhirnya dapat gak hupdate.

Jadi, inilah best bila berbuka puasa bukan di tempat sendiri. Setiap tempat ada kelainan. Memang menarik. Di tambah lagi juadah berbuka puasa yang sedap-sedap, terbaek lah dan happening sangat. Apa-apa pun, harap-harap boleh lah join bukak puasa lagi kat sini.Orang-orang kuantan pon sporting je. Semua baik-baik belaka. Hehehe. Mengampu je lebih kan. Ingat ada orang bagi buka puasa free le tu. Hahaha.












6 comments:

Rozuan Ismail said...

memang besarkan tempat bukak puasa dia

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SEMPOI NYER....

Cik Asma BLuppy said...

macam best!

LeSung baTu said...

uhuk2...seronok kan kat sini?? hiuhiuhiu

LydSunshine said...

Alas la skit dengan surat kabo ke kalo ye pun nak berpiknik kat padang MPK tu. Kalau ujan cemana? Akak tak penah lagi try buka kat sini. Setiap hari nampak penuh je.

eton said...

ramainya berbuka kat padang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...