Friday, August 10, 2012

RATU TERJUN NEGARA PANDELELA RINONG RAIH GANGSA




TAHNIAH. Bertambah lagi koleksi pingat negara dalam kejohanan sukan olimpik london 2012 apabila ratu terjun negara Pandelela Rinong berjaya membawa pulang pingat gangsa dalam acara kegemarannya terjun 10 meter papan anjal. Ini menjadikan Pandelela Rinong menjadi atlet wanita pertama malaysia mendapat pingat dalam sejarah sukan olimpik. Rakyat malaysia pastinya akan merasa sungguh berbangga dengan kejayaan ini.Tahniah tahniah tahniah.







6 comments:

Cik Zai said...

Wahhhh...tahniah Pandelela dan tahniah juga untuk Malaysia...Malaysia boleeeehhh!

Pezol Stylez said...

@cik zai: betul2

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah babe.. haaaaaaaaaaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah babe.. haaaaaaaaaaaa

Pecinta pink^^ said...

well done Pandalalela..Malaysia Boleh!!

Awie Omar said...

Salam Ramadhan dari : awieomar.blogspot yang dah lama follow sini :)

Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog. musim 1 & 2.

Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum follow, harap sudi la ye) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan
"SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE"
Johan akan mendapat mendapat ganjaran wang tunai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...