Friday, August 3, 2012

MAKAN PIZZA HUT TERSERLAH KELAPARANNYA




Hah !! Amek kau. Bulan2 puasa tengok gambar pizza memang terasa kelaparannya. Hahaha. Dah semakin lapar lak aku tengok pizza. Adoi. Sabar-sabar. Kejap lagi dah nak berbuka dah. Aku pon tak tahu apa nama pizza ni. Klasik sangat namanya. Tengok kat tv macam sedap je. So kitorang beli la yg ni. Aku main bedal je makan ngn kawan-kawan aku tempoh hari.Tak tengok orang dah. Siap ada member aku cakap makan pizza tak pandang kiri kanan dah. Hahaha 

Yelah lama mengidam nak makan pizza, akhirnya kesampaian juga hajat nak membaham pizza ni kat East Coast Mall Kuantan dan paling best kitorang makan time sehari seblum nak puasa aritu. Dah dekat dua minggu dah puasa baru  nak hupdate kan. Giler lama. Apa-apa pun memang terbaik. Sedap dan delicious sangat. Eh.Ok lah, tak ley tengok lama-lama. Semakin lapar aku tengok. Cau !!




7 comments:

RIMA DANIA said...

kalau order pizza online murah..
rm28 dapat 2 regular..sedapppnyeeee.
... tapi pizza kat gmbr atas tu lagi super sedap haha mmg tgk pon rasa nak try jugak

Pezol Stylez said...

@rima: yeke murah? nak try gak lah nanti. yup..sedap sgt2. Awk try la nti yer.

El-Janna said...

wahhhhhhhh mcm sodap je^^
murah x??

El-Janna said...

wahhhhhhhh mcm sodap je^^
murah x??

El-Janna said...

nmpk sodappppppppppppppppppp

Pezol Stylez said...

@el-janna: sgt sedap..hehe

Cik Asma BLuppy said...

sedapnya makan pizza.....!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...