Saturday, August 4, 2012

AS LONG AS YOU LOVE ME




Eh budak ni ada lagu baru rupanya. Ingatkan lagu sapa as long as you love me ni. Try la search. Sekali lagu justin bieber. Artis remaja pujaan ramai wanita di luar walaupun satu dunia dah tau jb ni dah punya hati. Boleh tahan gak la hits vevo jb ni. Baru publish 4 hari dah cecah 6 juta lebih views.Memang artis popular la katakan. Lepas tadi aku tengok kat youtube banyak la jugak 'artis-artis' youtube mula mengupload cover lagu as long as you love me ni. Boleh tahan gak. Dah macam2 versi aku dengar lagu terbaru dari jb ni. Apa-apa pun layan je lah lagu ni.





3 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hmmm lagu baharu erk.. waaaaa

bai baizura said...

hoho. tak penah tau lagu si mamat ni. ngeh3

izzad bahruddin said...

xminah.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...