Monday, April 30, 2012

SINGA MANJA MACAM KUCING DENGAN TUANNYA





Untunglah kan kalau ada singa yang manja macam kucing..

dah la besar...memang best buat bantal peluk..

terasa kiut plak bila singa-singa ni bermanja dengan tuannya..

mungkin ini adalah balasan jika kita berbuat baik dengan binatang dari kecil..

so berbuat baiklah kita dengan haiwan nescaya haiwan pon berbuat baik dengan kita..

korang ada berani nak bela singa??






p/s: Jangan lupa Undi blog saya setiap hari untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI


5 comments:

mumui said...

ada satu video... dieorg bela singa tu pastu dieorg lepaskan d zoo.. pastu dieorg ziarah singa tu.. n singa tu masih kenal dieorg... ada di sini video dia.. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/10/kasih-sayang-singa-christian-lion-dan.html

Ardini Izzati said...

Haha. Kucing pun saya takut. Inikan pulak singa. Haihh --"

Pezol Stylez said...

@mumui: ok sye tgok

Pezol Stylez said...

@ardini: laaa..takut kcing ek..shomelnye..haha

Ayie Abas said...

pernah juga dengar berita tuan yg bela haiwan liar jadi mangsa haiwan peliharaan kesygan yg dibela dari kecil lagi tu...


haiwan liar walau jinak mcm mana pun tetap punya naluri liar...salah hari tuan nya boleh jadi mangsa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...