Saturday, April 28, 2012

BUAHAN DAN SAYURAN REPUT SENI FOTOGRAFI INDAH




Ia kelihatan lebih baik daripada baunya.

Itulah yang ingin digambarkan oleh seorang fotografi professional Heikki Leis mengambil gambar buahan dan sayuran yg telah reput dalam karyanya.

Walaupun kita tahu buahan dan sayuran yang telah reput ni kurang enak baunya tapi masih boleh dijadikan satu eksperasi seni yang hebat.










p/s: Jangan lupa Undi blog saya setiap hari untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI



8 comments:

Syakir Rahman said...

terbaek ^___^

Pezol Stylez said...

@syakir: betul2

MISS IMAKASIHDANI said...

saya pon suka tgk benda2 gini, cantik sgt. tapi sy tengok bwh microscope >_<

http://kasihdani.blogspot.com/2012/04/aku-berjaya-genggam-segulung-diploma.html

Pezol Stylez said...

@ima: ohh..tgook kt ctu lg best

liya alia said...

berapa lama la dia peram buah tu. naik kulat abeh. yeekk.tp kreatif

LensaKatop said...

sungguh berseni...lensakatop.blogspot.com

Pezol Stylez said...

@liya: mestila lama dia peram..

Pezol Stylez said...

@lensa: yup..seni kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...