Wednesday, April 25, 2012

JAPANESE WET ROLLER COASTER SANGAT AWESOME




Eh agak-agak best tak ek main Wet Roller Coaster kat jepun ni?

tengok macam best je siap masuk dalam air lagi..

rasanya kat genting highland takde macam ni masa kitorang pergi sana tempoh hari..

Weh blogger Hazwan Hairy..jom jenjalan pergi jepun naek roller coaster ni..

nanti ley photoshoot kat sna pulak...haha















p/s: Undi blog saya untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI



9 comments:

hairy said...

perghh!!! best siot..

Pezol Stylez said...

@hairy: tau xpe..kumpul duit dr skrg ok

Lang Radzlan said...

best giler beb..harus cuba nanti

c'axoera ヅ said...

awesome!!!!!!! tapi tak tentu lagi berani atau tak nak try hehe

Pezol Stylez said...

@lang: mestii2..jum

Pezol Stylez said...

@caxora: kne berani

hawiz said...

dh tgk kt tv...best!

Pezol Stylez said...

@hawiz: ooo yeke...best kan

-ytazzi- said...

huiy0ooo...sy0k gila arr !!! nama p0n dying coaster...mnak0tkan !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...