Wednesday, April 25, 2012

LIMOSIN MEWAH CIPTAAN AUTOMATIF PALING HEBAT




Bagi sesiapa yang rasa dah kaya dan ingin membawa konsep glamorous tu bolehlah cuba membeli limosin mewah ni

Limosin  mewah dengan kos £83,500 ke £161,000 ini dilengkapi dengan teknologi sistem komputer yang canggih, kabinet minuman, basikal latihan, set besar tv HD dan wifi.

 Memang berbaloi lah kalau dapat limosin ni kan...hari-hari lepak dalam ni je kalau boleh. Tak gituh kawan-kwan?? hehe










p/s: Undi blog saya untuk kategori BLOGGER OF THE YEAR di DiGi WWWOW  AWARDS. Klik SINI atau SINI


4 comments:

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

lg 50 nthun , ain dpat lhaa kete nie . haha .

Pezol Stylez said...

@ain: 50 thn lg dh kluar model bru lak..hihi

feeza macho said...

esok wa beli . wakakakaka XD

Pezol Stylez said...

@feeza: ajk sye nti k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...