Monday, April 2, 2012

MELAKA WONDERLAND THEME PARK PART 1 : TERUJA





Akhirnya sampai gak aku ke Melaka Wonderland Theme Park semalam..

saja nak isi masa lapang hujung minggu dgn mandi manda kat sna..

ni sume ajakan dari blogger femes  Hazwan Hairy la..

so aku pon join la memeriahkan suasana tp kitorang dtg petang sna..

si Hazwan Hairy ni pulak pagi2 dah smpi sne...teruja katanya..hahaha

so jupe kat sna...harga tiket masuk murah ja baru RM30 *nasib baik ada org belanja*

walaupun tmpt ni baru dibuka tp sure best...hihi











11 comments:

hairy said...

alamk! ditaq terasa malu sgt..hahaha..nice pic...makesure yg ok ja ea...

Chempaka Aziz said...

baru plan nak pergi hari Sabtu ni...dah ada orang buat entri pasal ni ye...hihi...tak pe,saya baca di sini dulu.nanti singgah di rumah saya pula.

Pezol Stylez said...

@hairy: haha..mesti la di tag..blogger femes kan..

Pezol Stylez said...

@Chempaka: la ya ka? xpe2..mgu dpn awk wat entry ni pula..hihi

ijam ismail said...

bw here...

Pezol Stylez said...

@ijam: siLa2..jgn maLu2...masukLah

Aboy93 said...

Ni tempat baru ke lama? :) Mcm best jer.. Waterpark ke?

Pezol Stylez said...

@aboy:tmpt baru der..serius best

MaYa MustWany said...

pic last tdi confused mana satu abg joe.huhuhu

Pezol Stylez said...

@maya; amboi..perli abg nmpk..haha

MaYa MustWany said...

haha ok3..yg psti mas pilih kiri

ehhh tak2..hahah..cute lak tenung lama2 maskot pink tuh posing mcm tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...