Tuesday, April 3, 2012

MELAKA WONDERLAND THEME PARK PART 2: THE KAMIKAZE RACER




Masuk je kat dalam taman tema wonderland ni.. 

aku pegi jupe blogger hensem Hazwan Hairy...bontot tak panas lagi dah ajk aku main gelunsur ni..

ataupun rakyat tempatan kat sini panggil sebagai The Kamikaze Racer...

gila laju uols...rasa cam nak terbang ja naek gelunsur nih...

tp kalau badan tak berat memang susah nk sampai penamat..kena soronglah jawabnya

nasib lah badan aku ni berat..smpai gak ke hujung...

blogger Hazwan Hairy?? agak2 smpi tak? aku tak mahu komen apa-apa...hahaha









10 comments:

ayu jue said...

baru je g wonderland ni ari sabtu lepas..=)xsempat update blog lgi...hehe

hairy said...

hahah..best nya aih kalau ingt..haha

Pezol Stylez said...

@ayu: boleh update lps ni...hihi

Pezol Stylez said...

@hairy: sgt best ok..teringin nak main lg sne

Cik Kamoo said...

tak tahu plak melaka ada theme park....rugi la tak pergi last weeek

Pezol Stylez said...

@cikKamoo: xpe..len kali pegi lg

MaYa MustWany said...

tutup mata..lalalala

Pezol Stylez said...

@maya: jge2 nti jatuh lak kang..hhi

MaYa MustWany said...

trpksa bgun sndri..uhuk3

Pezol Stylez said...

@maya: bgus2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...