Tuesday, April 3, 2012

AKU SELALU SKODENG BLOG HEBAT INI




Setiap orang ada blog kesukaan masing-masing kan...

jadi begitu jugak aku...

actually banyak blog-blog hebat yang aku suka terjah dan stalker secara senyap..

tapi malam ni nak senaraikan 5 blog hebat yang aku selalu sekodeng dulu...

esok-esok yang lain pulak ok..

nak tau?? meh kita skodeng sama-sama. 

jommmm  ^_^!












P/S: Kalau berkenan tu sila2 la follow blog diorang dan buat lah apa yg patut ok..hihi



11 comments:

hairy said...

omg!!.saya terpilih..oh sgt sedih...uwrghh2...

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hehe, boleh aku singgah blog depa sat

Pezol Stylez said...

@hairy: apasal lak nk sedih..patut bangga la blog kne skodeng..hahaha

Pezol Stylez said...

@samdol: boLeh je..siLa2

CiK GorGeouS ! said...

eeeehhhhh...kitee raseee nak menangisLah awak sLaLu terjah bLog tak seberapa kitee...uhukuhukuhuk... *kesat hingos terharu*

Pezol Stylez said...

@cikGojes: hahaha...saya suke bace blog awk...hihi..;p

MaYa MustWany said...

hahah mmg abg skodeng pun..coz bukan sllu muncul kat komen tapi kat shout box..sah stalker..hahaha


terima kasih..mas tetap skodeng2 bising2 kat sini..hahah

Pezol Stylez said...

@Maya: suke skodeng2 blog maya..hihi

Yazid Torpedo said...

blog abg long terbaik!!! =D

Pezol Stylez said...

@yazid: blog ko pon ok gak...kiut

Halif Mohamad said...

ok. blog ni aku pun nak skodeng jugak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...