Wednesday, February 29, 2012

KINI LEBIH BERSTAMINA DENGAN POWER BAR




Sepanjang aku menjadi atlet lari-lari ni...

Dah banyak kali aku cuba nak habiskan satu paket power bar ni...

tapi suku pun tak sampai...*seriously xsedap* hihi

yelah maybe sebab manis sgt kot dan rasanya sedikit pelik

orang cakap makan power bar ni bley kuatkan stamina masa lari

hmmmmm..entahlah bagi aku tak kot

yg paling penitng bagi aku adalah training, training, dan training!!

itu lah KUNCI sebenar nak lebihkan stamina kita.



8 comments:

Prince auta said...

rasa pelik macam mane tu....

Hasbullah Hamzah said...

Hahahaha...mmg x sedap pun..tp bukan ada perasa lain ke...

Pezol Stylez said...

@prince auta: pelik cam rasa kelat2 lam tekak...haha

Pezol Stylez said...

@hasbullah: yer ade perisa lain..pon xminat gak..haha

Himmymaru said...

Pernah di paksa makan juga dulu. Gua aktif sukan2 neh time skola je. Dah masuk Poly, haukk nak bersukan dah. Membesarkan bontot je :D

Pezol Stylez said...

@himmymaru: haha...no komen

MaYa MustWany said...

nampak pmbalut pun macam manis je.. uhuk3

jheoa said...

mmg tak sedap pun ... sedap lagi produk uncle toby's atau yogurt bar tu...rase mcm smua cereal disumbat dlm satu bekas then letak coklat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...