Wednesday, February 1, 2012

AKU PEMINAT TEGAR APAM POLKADOT DAN CHEESE TART





Mari mari mari beli apam polkadot dan cheese tart..murah murah murah...rugi kalu tak membeli. Tengok apam polkadot ni nampak cute je. Macam-macam ada. Angry bird ada, lady bird ada, mushroom bird ade..eh ade ke mushroom bird..whatever lah. Hahaha.

So, sape2 yang berminat untuk merasai kelazatan apam polkadot  dan chesse tart keluaran IH Empayar Nusantara ni..korang paham2 sajalah..contact  tuan punya kedai la yer. Segala tempahan bolehlah berhubung seperti nombor yg tertera pada banner kat bawah ni.

Lagi satu jangan lupa LIKE facebook page IH Empayar Nusantara tau. Segala promosi akan diberitahu melalui facebook pages ni yer. Cepat bertindak sekarang!! Pssst...kalau korang nak tau owner IH Empayar Nusantara ni seorang blogger sedang meningkat naik jugak tau. Nak tau sape? Klik SINI. hehe





Antara produk yang dikeluarkan oleh IH Empayar Nusantara










S.E.D.A.P


8 comments:

هانيم إرشاد said...

terliur laa plak..
tapi yang ladybird tuw comel, rase syg nak makan :)

hairy said...

wahhhh terima aksih >_<

Pezol Stylez said...

@هانيم إرشاد: tau xpe..sedap kan

Pezol Stylez said...

@hairy: same2

NUR AYNIE said...

nyummy....

Pezol Stylez said...

@aynie: hehehe..silakan tempah yer

Niena Sofea said...

nampak sedap .. =)

Bizmummy said...

ni nak order 100pcs andrybird...confirm sedap yer...sbb ada yg jual xsedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...