Friday, February 24, 2012

JELAJAH TAMAN TEMA GENTING PART LAST : PHOTOSHOOT





Yeahhh dah sampai part akhir. Photoshoot time. Memang dari dulu aku teringin sangat nak berphotoshoot ala2 model gituhhhhhhh. Kesampaian jugak hajat aku. Thanks to photographer kitorang dari Studio BOX Creative iaitu saudara Azim kerana bagi kami peluang beraksi. 

Korang2 yang perlukan khidmat beliau bolehlah roger dia ok. Banyak lagi perkhidmatan yang disediakan oleh BOX Creative nih antara printing, design service, pengiklanan dan banyak lagi. Ok jom tengok antara hasil photoshoot kitorang. Kalau xlawa xyah komen ok..abaikan je. Hahaha











Tamat sudah jelajah taman tema genting kami. Kesimpulannya memang terbaek. Ade msa datang lagi. Tu pon kalau ade orang sponsor. Kan Hazwan Hairy. hahaha.

Nak tengok jelajah yang lain? Klik sini: 

16 comments:

meisnani said...

The colour of pic is nice but the problem is with the model... they don't how to act in front of lense..

Hans said...

dah mengalahkan model dah korang semua nih
hahahaha

Izzah Ab Aziz said...

dah boleh dah jadi model. huhu

hairy said...

pic 4 terakhir lawa siot..haha..jgn lpa join contest..ahks

Pezol Stylez said...

@meisnani: biasa letew..bru 1st time...rasa janggal pon ade..xpe..len kali akn diperbaiki

Pezol Stylez said...

@hans: xla..biasa2 je ni..lom smapi thp model lg..hihi

Pezol Stylez said...

@izzah: boleh ek...hihi

Pezol Stylez said...

@hairy: aah tau xpe..abg suke gak pic tuh

Cik Kay Jue said...

memang cantik la pic dia.. macam gaya artis da photoshoot.. mahal tak guna khidmat photographer?

MaYa MustWany said...

pic no 5 cantik..

Pezol Stylez said...

@Cik Kay Jue: thanks awk...xmahal pon..kitorang free je..sbb dia kwn saye..hihi

Pezol Stylez said...

@maya: yeke...sye pon ske

Sharinginfoz said...

memang seronok pi sini bawa budak2 lagi enjoy

Pezol Stylez said...

@sharinginfoz: aah betul tu...meriah sgt kalu bwa buddak2

fndrocka said...

retis

Pezol Stylez said...

@fndrocka: hahaha..saja2 nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...