Tuesday, February 28, 2012

GIGIH TENGOK PELUMBA BASIKAL LE TOUR DE LANGKAWI






Ahad lepas aku gigih turun pergi parit sulong batu pahat semata-mata nak tengok pelumba2 basikal le tour de langkawi untuk sirkit ke-3 depan mata...

selalu tengok dalam tv je kan...so bila dah ada depan mata tu memang teruja sangat..

panas-panas dah tak kisah...layankan aje..

best jugak tengok..sempat gak ambil pic dgn salah seorang peserta...









3 comments:

c'axoera ヅ said...

wow menariknya

Pezol Stylez said...

c'axoera: best2

MaYa MustWany said...

hari tuh mereka berhenti kat pandan indah maxis centre,jalan jem.suppose akak mas dari tempat keje nk ke umah nya 15 minit je..alih2..3jam..kikiki..tapi respek kat polis,hujan lebat still cool kawal jalan.tapi bila part Malaysia,smua pemandu bgi support.siap sggup kluar dri kete tgkp gmbr.hihihi

abg joe brgmbr ngan juara tuh ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...