Wednesday, February 22, 2012

JELAJAH TAMAN TEMA GENTING PART 1 : SPACE SHOT





Hari ahad yang lepas aku berpeluang menjejaki kaki ke Taman Tema Genting Highland dengan kengkawan aku antaranya blogger femes Hazwan Hairy, Ijam dan Rashdan. Best sangat sebab macam-macam permainan outdoor yg kitorang main sampai puas. Penat nak mampus. 

Dengan kabus yg tebal menjadikan taman tema genting seperti di atas awan. Nak kata sejuk tu memang boleh tahan lah. Nasib lah kalu tak bawa baju tahan sejuk. Mau menggelatar kesejukan la jawabnya. Aku takpe..saja tak nak bwa baju. Nak tahu camna tahap kesejukan kat sna smpi pelu bwa baju sejuk kan. Last2 bru 2-3 jam ada kat atas baru terasa suhu 19 darjah celcius. Sejuk ok. Padan muka aku. 

Antara permainan yang aku suka main kat taman tema ni adalah Space Shot. Giler tak best. Macam rasa nak bunuh diri je bila tempat aku duduk tu jatuh secara tiba2 dengan kelajuan 70-80km/jam. Mau gugur jantung aku naek natang nih. Apa-apa pun memang best uols. Korang mesti try kalu pergi taman tema genting ni k.









Nantikan part ke 2 jelajah kitorang kat taman tema genting

15 comments:

liya alia said...

untunglaaa ada gambar kenangan dengan benda tu. ni banyak kali naik sekeping gambar pon takdak. rugi betoiiii

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha muka cuak je bila dh tggi.. dh bape kali p genting tp mesti tak dpt nk naik ni. alasan tutup la ape la. haha.. pasnie nk try gak :D

Pezol Stylez said...

@liya: tu la len kali bwa kamera siap2 amek pic..bru ada pic kenangan

Pezol Stylez said...

@cikpipitembam: mmg cuak pon..takot2 tecabut ke apa...haha..tp mmg best

nanabyte said...

waaa, beshnye. tp takut pn ade gak. dup dap dup dap dup dap. >__<

hairy said...

wahh taq my name...hahaha

hairy said...

yg xtahan taip blogger femes..choi carut ke?xnmpk folowers bp org ja..hahaha...

Rozuan Ismail said...

bestnya.bilalah saya pula nak menjejakkan kaki kat genting nih.tak pernah g sana

Pezol Stylez said...

@nanabyte: mmg takut gile nek time tuh...tuhan je tau caner rasenye..hihi

Pezol Stylez said...

@haairy: ok letew..bakal2 nk jd femes..promote2

Pezol Stylez said...

@rozuan: cari time free..pergila sne

haney said...

ak pnh naek benda ni. gila cuak kot. time dia turun, rasa mcm nk terpelanting. mmg x cecah seat kot. hahaha

Pezol Stylez said...

@haney: aah betul2..xcecah seat mse trunn...gile xcuak...haha

MaYa MustWany said...

hahah pic last,abg joe muka sungguh cuak..hahahaha!

Pezol Stylez said...

@maya: tau xpe..mmg cuak giler mse jatuh tuh..eeee..tp best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...