Thursday, February 23, 2012

JELAJAH TAMAN TEMA GENTING PART 3 : PIRATE SHIP




Permainan seterusnya yang aku main bersama sorang blogger femes ni Hazwan Hairy serta kawan-kawan yang lain adalah Pirate Ship aka Kapal Lanun. Bagi aku not bad lah. teringat zaman kanak-kanan dulu main buai-buaian kat taman permainan. Memang best kalau dapat buai tinggi-tinggi. Rasa macam nak terbang pon ada. Lebih kurang dalam 3 minit lebih gk r kapal lanun ni duk turun naik turun naik. Enjoy sangat ok. hihi.  










Nak tengok jelajah kitorang yg lain? Meh klik sini: 






8 comments:

hairy said...

blogger femes?kahkahkah....*tangan kat dada mata kat ats....ayoooo!!haha...tq3

Pezol Stylez said...

@hairy: best jenjalan ngn blogger femes..jd perhatian ok

CiK GorGeouS ! said...

hamboii...berjaLan sakan nampak...huh~ kemain Lagik~ CG pon tak penah sampai Lagi okayy ~

Pezol Stylez said...

@CG: lepas ni bolehlah g jenjlan k..hihi

Rozuan Ismail said...

kih2.kanak2 ribena sunggoh

MaYa MustWany said...

hahaha..nape awal2 dh angkat tgn?practise?hahaha

zul lak snap dari jauh pun smpat wat peace tuh..hahaha

Pezol Stylez said...

@rozuna: ye meh..arghhh malunyeee

Pezol Stylez said...

@maya: xla bukan praktis tu..nak kunci tmpt duduk..kannn..sempat lg dia peace kt kamera..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...